Vízálló, vízálló cipő

A vízálló csizmák nagyon különböznek a vízálló csizmáktól, és a kettő közötti különbségek ismerete fontos az Ön komfortja és – ami még fontosabb – a biztonsága szempontjából. Mindkettő jó a szabadtéri tevékenységekhez, de minden típusú cipő különböző módon és különböző körülmények között védi a lábadat. Annak megértése és ismerete, hogy milyen feltételekkel leszel a csizmák viselése közben, döntő fontosságú, hogy ki tudja választani a megfelelő párért a munkához.

Boot minden évszakra

A vízálló cipők azok, amelyeket a legtöbb ember a könnyű, esős időben, vagy akár a könnyű hóban visel. Általában vászonból, bőrből vagy egyéb anyagból készülnek, amelyet víz visszaszorításával kezelnek, ám ezek nem vízállóak, és a lábak nagy esőben vagy hóban nedvesek. A vízálló csizmák általában gumiból, műanyagból vagy egyéb nem porózus anyagokból készülnek és vízbe vagy hóba lehetnek merítve, és továbbra is szárazak és melegek maradnak a lábukon és az alsó lábakon.

A bizonyítás a számok között van

Csakúgy, mint az élelmiszercímkék erősen szabályozott, így a lábbeli értékesítése, amelyet vízálló vagy vízálló termékként értékesítenek: A hidrosztatikus fejvizsgálat az iparági mérőeszköz szabvány, amely a vízállóság mértékét méri a lábbeliben. A vizet a szöveten vagy más anyagon át kell nyomni, hogy lássa, mennyi víznyomást képes elviselni, mielőtt szivárogna. A vízálló csizmák általában ellenállnak a 200 milliméteres nyomásnak, a vízálló csizmák ellenállnak legalább 1000 milliméternyomásnak.

A tevékenység megfelelő indítása

A vízálló csizmák ideálisak olyan tevékenységekhez, mint a séta és a kertészkedés esőben, hóban vagy hóban – olyan tevékenység, amely nem jár hosszabb ideig a vízben vagy a hóban. A vízálló csizmák speciálisan a lábak és az alsó lábak védelmére vannak kitéve a nedvességtől, a hidegtől és a száraz időktől. A vízálló bakancsok is védik Önt, ha munkahelyeken dolgozik, ahol csúszós padlók vagy veszélyes anyagok vannak kitéve.

Nem cserélhetők

Mielőtt csizmát vásárolna, tudnia kell, hogy a vízálló és a vízálló nem teljesen felcserélhető. Biztos, hogy vízálló csizmát viselhet könnyű esőben vagy hóban, vagy dolgozhat a kertben, és védelmet nyújt, mint amire valóban szükséged lenne. De a fordított helyzet nem igaz: a vízálló csizmák viselése csak durva időjárási körülmények között vagy olyan munkavégzési helyzetekben, amelyek vízálló védelmet igényelhetnek, sérülést okozhatnak. Győződjön meg róla, hogy kérjen egy lábbeli professzionális vagy kutatórobot márkákat annak biztosítására, hogy kiválasztja a megfelelő csizmákat a tevékenységeihez.