Röplabda fúró a középiskolás lányok számára

A középiskolai lányok röplabda fúróira azért készültek, hogy javítsák formájukat és technikájukat, valamint agilitást a bíróságon. Miközben az egyéni képességek javíthatók a gyakorlatokon keresztül, az egyéb fúrók a csapat kémia és a kommunikáció javításán dolgoznak. A röplabda fúrók az üzemi fúróktól a fúrókig terjednek.

Tálaló fúrók

A kiszolgáló fúrók segítenek javítani a pontosságod és a teljesítményed mögött. A középiskolai szinten a következetes, alulműködő szolgálat kialakítása segít a labda játékban tartásában. Az alul fúrófejeket úgy lehet végrehajtani, hogy a labdát három foltra helyezzük a háló másik oldalán. Jelölje meg ezeket a foltokat úgy, hogy a hula karikákat három különböző távolságban helyezi el a pályán. Gyakorolja, hogy a labdát mindegyik folthoz 10-szer egymás után üti. Tartsa nyomon a pontszámot, miközben más szerverekkel versenyez, hogy lássa, ki rendelkezik a legkövetkezetesebb szolgálattal. Amellett, hogy a fúrókat kiszolgálja, a fúrók erősítése, mint a fürtök és a présgépek segítenek megerõsíteni a karjaidat, közvetve javítva a szolgálat sebességét.

Csökkentett csapatfúrók

A csökkentett csapatfúrók egy olyan módot jelentenek, hogy a játék egyes részeire összpontosítsunk, amelyekre szükségünk van. Ezenkívül a csökkentett csapatfúrók segítik a csapatmunka fejlesztését. A hat-hat hatos szimulációs játék helyett próbálj meg eltávolítani két játékost minden csapatból. Ezzel a négy-négy-elrendezéssel rendszeres röplabda játékot játszhatsz, a hátsó soros játékosok pedig a bíróság közepén és a hátsó sorban játszanak. Ez a fúró javítja az agilitást a hátsó sorban, valamint a védekező sebességed.

Szetter fúrók

A szetter fúrók célja, hogy javítsák a következetességet és pontosságot a labda beállításakor. A szemellenőrző fúró a vonalzót figyeli arra, hogy mi történik a háló másik oldalán. Az edzője álljon a háló másik oldalán, miközben egy dobogó dobja el a labdát. Ahogy a labdát dobják, nézze át a hálót az edzőjén, hogy lássa, csinál-e egy kőzetet, papírt vagy ollót a kezével. Az egyedülálló alak, amelyet arra kényszerít, hogy a kezére összpontosítson, és azonosítsa az alakot, hangosan szólva, mielőtt beállítja a labdát. Miután megmutatta a kezének alakját, fókuszáljon vissza a labdára és állítsa be.

Pipeline Pass fúró

Ez a fúró oldalirányú mozgáson dolgozik, amikor egy alkarszalagot csinál. Helyezzen két pontozott vonalat a pályára körülbelül 10 láb távolságban. Állj egy vonal középpontjában, míg partnere szembenéz a másik sorból. Húzza át a labdát a partnerednek, és jobbra keverd addig, amíg megérinti a mellékvonalat. Véletlenszerűen visszaállíthatja az eredeti pozícióját ahhoz, hogy megkapja a partnerétől származó átutalást. Miután a partnered végrehajt egy passzust, ugyanabban a módban kell keverednie, és időben visszatér a helyére, hogy megkapja a passzát. Ismételje meg 10-szer, mielőtt az ellenkező oldalra keveredne.