Mit tehetek, hogy a baba mozogjon a gyomromban?

A terhesség legszórakoztatóabb része az, hogy mindazokat a miniatűr rúgásokat érinti, melyek a benne lévő apró élet jelei. A harmadik trimeszterben az orvosok azt javasolják, hogy kövessék a magzati mozgásokat, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a baba egészséges, és ahogy Arlene Eisenberg írja: “Mit várhatsz, mikor vársz?” “A szorongás, amikor az első mozgást érezni fogják, gyakran helyettesíti a szorongás, A mozgások nem tűnnek elég gyakoriak, vagy nem vettek észre egy ideig. ” Van néhány módja a baba figyelmének felkeltésére, de ha a magzati mozgás nem érezte eléggé, hívja az orvost.

Lefekszik

Az anya mindennapi mozgásának gyengéd hintázása leginkább a baba elalvását lágyítja, ezért a baba egész nap alszik és felébred, amikor a dolgok nyugodt éjszakára kerülnek. A baba figyelmeztetésére egyszerűen feküdjön le egy-két órára, és valószínű, hogy felébred és mozog. Mikor fekszel, helyezze át helyzetét időnként, például a hátán fekvő fekvőhelyeken, például az oldalára fekve.

Inni

Igyál egy pohár tejet vagy narancslevet. Az anya emésztőrendszerének hideg, frissítő lendülete sokszor felkelni fog, és mindenféle mozdulatot fog tenni a glükózra adott válaszként. Inni természetes cukrokat, szemben a magas fruktóz kukorica szirup és a koffein.

Van egy Snack

Ugyanez az elképzelés vonatkozik az ivásra és a táplálékra, a baba kedveli az anya ültetett emésztőrendszerének változását az emésztés hangjaival és az anya rendszertől a babákig terjedő tápanyagoktól. Sok anya azt állítja, egy édes snack fog tenni a trükk, egyre baba mozog egy szép kifogás enni egy kanál jégkrém vagy egy marék csokoládéval mandulával.

Zenét hallgat

Hallgassa meg a zenét, hogy felkeltse a baba érzékeit. A csecsemők alig aludnak anyukájuk hangja és szívverése miatt, de a hangosabb hangok, mint a zene vagy a nagy testvér tapsoló osztálya, biztosan elkapják a baba figyelmét. Néhány anya még a méh bébi zenei ízét is befolyásolja.

kipiheni magát

A fetális mozgás fontos, de ne felejtsük el, hogy “minden baba rendelkezik saját tevékenységével és nincs helyes” a Baby Center szerint. Eisenberg megjegyzi, hogy a 20. hét előtt sok nő nem észlel mozgást egyszerre három vagy négy napig. Azután, ha a mozgás 24 órán belül nem érezhető, akkor próbáld meg ezeket a trükköket, hogy megragadjam a baba figyelmét, és ha semmi sem működik, hívja az orvost, a legjobb, ha biztonságban van.