Fekvő kerékpáros gyakorlat lelassítja a gyomrot?

A recumbent kerékpár használata kalóriát éget, így egész testét, beleértve a gyomrot is fogyaszthatja. Bár a spot csökkentés mítosz, a kardiovaszkuláris testmozgás, például a fekvő kerékpár kombinációja és a hasi erősítő gyakorlatok segítenek a gyomorizmok szilárd és lappangó hatásának.

A fekvő kerékpár lovagolása hatékony, kalóriat égető aerob testmozgás. Állítson be egy tanfolyamot a fekvő kerékpárra, amely több hegyet tartalmaz, hogy több kalóriát égessen ki dolgozni. A gyorsabb pedálozás vagy az ellenállás növelése szintén több kalóriát éget. A kalóriaégetés is függ a súlyától. Ha egy 120 kilós ember 30 percen keresztül cikázik, 190 kalóriát éget, míg egy 180 kilós ember 286 kalóriát éget. Célozzon 30-60 percet, hetente öt napot aerob aktivitásra. A testsúlycsökkenéshez legfeljebb 60 perc napi aerobikra lehet szükség.

Ha az ülést közelebb állítja a pedálokhoz, akkor csökkenti az energiaszintet, melynek hatására a lábai hozzájárulhatnak a pedálozáshoz, és arra kényszerítik Önt, hogy az alsó hasi izmokat vegye fel. A combjait, a glutátokat és a borjú izmokat is meg kell dolgozni. Egyéb hasi erőkifejtési gyakorlatokat is végezhet, mint például a stabilitási labdák dörzsölése, hogy tovább hangolja a gyomorizmokat.

Válassza ki a fekvő kerékpárt más típusú kardió felszerelésénél, ha kényelmesebb a tested számára. A recumbent kerékpár mérsékelt ütemű használata több kalóriát éget el, mint a 3 km / h sebességgel járó gyaloglás, de kevesebb kalóriát, mint az elliptikus géppel. Mind az elliptikus edző, mind a fekvő kerékpár túlnyomórészt az alsó testet dolgozik, kevesebb hatással, mint egy futópad. Azonban néhány ellipszis edző olyan fogantyúkkal rendelkezik, amelyek szintén a felsőtestet működtetik.

Töltsön öt percet az alsó testének nyújtásával, mielőtt használná a fekvő kerékpárt. Mielőtt elkezdené, csúsztassa az ülést arra a pontra, ahol a térdén kissé kanyarodik, amikor a lába a forgattyú hátoldalán található. Könnyű előmelegítést végezzen, hogy előkészítse az izmokat és növelje a testhőmérsékletet. Egyenes testtartás, ne hajolj előre. Az új edzésprogram megkezdése előtt konzultáljon orvosával.

Égesse meg a kalóriákat

Engedje be az alsó hasi izmokat

Recumbent Bike és más kardio berendezések

Ajánlások a használatra