E-vitamin a bőr és a fertőzés gyógyítására

Az E-vitamin olaj zsírban oldódó vitamin, amely létfontosságú ahhoz, hogy az emberi test hatékonyan működjön. Az E-vitamin különböző tulajdonságokat tartalmaz, amelyek számos, a jó egészséghez elengedhetetlen folyamat előnyeit szolgálják, például segítenek a bőre gyorsabban gyógyulni és a fertőzéstől és a betegségtől mentesen. Az E-vitamin-kiegészítők használata előtt ellenőrizze orvosát, hogy biztosítsa a biztonságos és megfelelő használatát.

Az Oregon Állami Egyetemen található Linus Pauling Intézet szerint az E-vitamin olaj az összes nyolcféle antioxidáns teljes spektrumát tartalmazza, amelyek négy tokoferolos típust tartalmaznak, amelyek a testben maradnak. A tokoferolok, amelyek szintetizált növényi antioxidánsok, a véráramon keresztül áramlanak keresztül, hogy az antioxidáns tulajdonságokat a test összes szervéhez és szövetéhez juttassák. A tokoferolok négy típusa közé tartozik az alfa, béta, gamma és delta. Az alfa tokoferolok javítják az erek tónusát és rugalmasságát. Bár a béta-tokoferolok nem mutatnak egészségügyi előnyöket, a gamma és delta tokoferolok segíthetnek csökkenteni a cukorbetegség kockázatát.

Amikor a szervezet elegendő mennyiségű E-vitamint kap, az erős antioxidáns koktél biztosítja a bőrt a megfelelő hidratáláshoz és tápanyagokhoz, hogy megfelelően működjön. A helyes E-vitamin fogyasztás a bőr megnövekedett gyógyulása miatt társul, mert az antioxidánsok az E-vitamin olajban a szabad gyökök ellen küzdenek, amelyek olyan atomok, amelyek a sejtmembránok oxidációját ösztönzik a szervezetben, és súlyosbíthatják a bőrfertőzéseiket és betegségeiket.

Az E-vitamin-olajat kapszulák formájában is alkalmazhatjuk, majd közvetlenül a bőrre alkalmazhatjuk, vagy hozzáadhatjuk a smoothie-hoz. Ne melegítsük fel az E-vitamin olajat, mert ez az antioxidáns tulajdonságokat elveszti vagy gyengíti. Az E-vitamin olaj ajánlott terápiás dózisa 18 éves és idősebb emberek számára napi 200 nemzetközi egység. Vegye fel a kapcsolatot az E-vitamin felhasználásával ismertté váló egészségügyi szakemberrel az Ön igényeinek megfelelő adagolási irányelvekkel.

Soha ne kezdjen vitamin-kiegészítést szedni az egészségügyi szolgáltatóval. A vitaminok sokféleségének, például az E-vitamin túlzott használata veszélyes lehet, és nemkívánatos mellékhatásokat, vagy károsodást okozhat a szervezetben. Hagyja abba az E-vitamin olaj használatát, ha bármilyen duzzanatot, bőrpírt vagy viszketést észlel a bőrön.

Tulajdonságok

Előnyök

Mód

figyelmeztetések