Amit nem viselhet a harisnya és cipő

A harisnyanadrág átmenetileg áttért a női ruháktól, néha a tartozéktól kezdve a go-to-től. A színes harisnyanadrág különböző cipőstílusokkal működik, de a párosítás során előfordulhat divatzár. Az egyszerű mindig jobb, ha párosodik a harisnyanadrág cipővel és összehangolt ruhákkal, és némi drámai megjelenést eredményezhet.

Twos szabálya

Győződjön meg róla, hogy a ruha két eleme egyezik meg. Ne viseljen olyan harisnyanadrágot, amely nem azonos színű vagy ugyanabban a színes családban, mint a szoknya, a ruha, a felső vagy a cipő. Semmi sem gátolja az együttest, mint egy szürke szoknya, kék harisnya és fekete cipő. Ha a ruhája három különböző színre oszlik, akkor rövidebb és nehezebbnek tűnik. Példák a hatékony “szabály a két” ruhák közé egy lila ruha bíbor harisnya és csokoládé csizma és egy virágos ruha szürke harisnya és szürke szivattyúk.

Figyelje az árnyékot

A színes harisnyanadrág mindenhol megtalálható, és egy ruhát adhat egy üdvözlő színpompának, de ha úgy dönt, hogy a harisnyát ugyanabban a színes családban viseli, mint a cipőjét, győződjön meg róla, hogy a harisnyák ugyanolyan árnyalatúak vagy világosabb árnyalatúak, mint a cipőik: És a világoskék harisnya, mint a fordított. Csokoládé párnák csokoládéházakkal, zöld, ceruza szoknyával vagy rózsabroncsokkal, sötétebb Mary Janes burgundal és fekete tunikkal. Egy barna mini ruhadarabhoz menyasszony harisnyanadrág és fekete lovaglócsizmával.

Nyúlás a bokairól

Ha bokacsizma öltözködik, ne válasszon más színű feszeset, viseljen cipőt a megfelelő harisnyanadrággal, hogy egy karcsú karcsú megjelenés legyen. A bokák feltörése miatt a lábad rövidebb lesz, nem tovább. A fekete bokacsizma és harisnyanadrág könnyedén kihangsúlyozza a színes ruhát. A vastag, gyapjú és bordázott harisnyanadrághoz a vaskos, csuklós bokacsizma jól néz ki.

Nyitott ruhák

Biztonságos játékhoz tartsa nyitva a lábujjak otthon, ha harisnyanadrágot visel. A kombináció – harisnyanadrág, aztán cipő, majd még több harisnyanadrág, amely a lábujjhegyen kanyarodik, gyakran varrással a csúcson – csak kellemetlennek tűnik. Ha a tabu kombinált munkát szeretné használni, használjon magas sarkú cipőket, ne lakásokat, és hagyja el a megerősített lábujjakat a harisnyanadrágon.