A legjobb színezett hidratálók az érett bőrért

A színezett hidratáló az alapítvány elegáns és kifinomult unokatestvére. A teljes lefedettség helyett puszta felületet biztosít, de további hidratálással jár. Az érett bőrűek számára a színezett hidratáló különösen vonzó alternatíva a hagyományos alapfajtákhoz, amelyek inkább a ráncokat helyettesítik – nem pedig a ráncokat. Keresse meg a sötétítő hidratáló krémeket, amelyek tartalmaznak öregedésgátló és helyreállító összetevőket. Ha a sminken kívül nincs külön fényvédő, akkor válasszon egy színezett hidratálót SPF-rel is.

Nehéz hidratáció

A színezett hidratálókészülék lehet könnyű, de még mindig nagy dózisú hidratálást biztosít a száraz, érett bőrnek. Keressen egy olyan terméket, amely erős hidratáló összetevőket, például glicerint vagy hialuronsavat tartalmaz. A természetes pelyhesítő szerek, mint a shea vaj és a kókuszolaj, szintén nyugtatók lehetnek a nagyon száraz bőrre, és olyan termékekben megtalálhatók, mint a Bobbi Brown Extra SPF 25 színezett hidratáló balzsam, amelyet a “Real Simple” magazin ajánlja hatalmas hidratáló termékként.

Pro peptidek

A peptidek olyan fehérjék, amelyek elősegítik a kollagén növekedését és a ráncok elleni küzdelmet, és további előnyökkel járnak minden színezett hidratálóhoz. Felülvizsgálat Bőrápolás Az Intellishade SPF 45 festett hidratáló kombinálja az extra védelmet a peptidcsomagolással, hogy csökkentsék az öregedés jeleit, miközben megakadályozzák a további napsugarakat, amint azt az Allure magazin áttekintette. Ideális választás azok számára, akiknél könnyebb a bőr tónusa és a korábban sérült bőr.

Vitaminok és antioxidánsok

A vitaminok és az antioxidánsok elengedhetetlenek az érett bőr számára, mivel segíthetnek a káros vegyületek semlegesítésében az egész életen át tartó napfénytől és más környezeti károktól. Emellett elősegítik a sejtek növekedését és javítását, hozzájárulva egy tartós, egészséges fényhez. Az “Elle” magazin 13 legjobb színezett hidratáló készüléke közül a “Le Metier de Beaute” egy ilyen termék, melyet A, C és E vitaminok töltenek be, hogy helyreállító hatásokat biztosítsanak.

Retinol Renewal

A retinol egy másik fegyver az öregedésgátló arzenálban, amely javíthatja a sejtes károkat, növeli az erek növekedését, valamint minimalizálja a ráncokat. A retinol alkalmazása a szem alatt is segíthet a finom vonalak minimalizálása és a bőrt megdöntve. A Glamour.com szerint egy megbízható, színezett, retinol tartalmú hidratáló szer a Neutrogena egészséges bõrbõrû színezett hõkezelõ (SPF 20), amely széles színskálájú és egyenletesen elrejti a foltokat és a napfoltokat.