A legjobb helyreállítási ital a sovány izomnak

Számos kiegészítés létezik, amellyel az izomépítés során felhasználható. De a leghatékonyabb edzés utáni helyreállítási ital az, amit magad készítesz. A konyha néhány elemének, néhány kiegészítésének és keverőjének használatával testreszabhatja a kiegészítőket, hogy megfeleljen a pontos igényeknek, függetlenül attól, hogy megpróbál-e hozzáadni izom- vagy csepp-testzsírt. Forduljon orvosához, mielőtt bármilyen étrendet vagy edzésprogramot megkezdenél.

Tejsavó fehérje

A tejsavófehérje kiváló fehérjeforrás, és ha gyakorolsz, több fehérjére van szükséged az emberek számára, akik Dr. Peter Lemont, a Western Ontario Ontario Egyetem szerint nem. A tejsavóprotein sok esszenciális aminosavban és könnyen emészthető. A tejsavó koncentrátumban és izolátumban egyaránt elérhető, egy tisztább formájú tejsavó, amely kimagaslóan anabolikus hatást fejtett ki Dr. Juha J. Hulmi által a finnországi Jyvaskyla-i Egyetem tanulmányában.

Micelláris kazein

A micelláris kazein tejfehérje-izolátumokból készül, és egy másik olyan fehérje, amely rendkívül magas a kritikus aminosavakban és nagyon biológiailag elérhető, ami azt jelenti, hogy a szervezet hatékonyan használja azt Dr. Magali Lacroix, a Párizs-Paris-Grignon Nemzeti Agronomique, Franciaország. A tejsavóktól eltérően a micelláris kazein telítettbb, ezért jól keverik a tejsavóval, egy kicsit vastagabb keveréket kapva. Tehát ha a konzisztencia kérdés, akkor ez tényező lehet számodra.

Tej és keverékek

A tejet a szokásos módon szereztük be extra fehérjéket a napi kiegészítések előtt, és továbbra is hatékony marad. Ha nem laktóz-intoleráns, a tej teljesen felkészülési időt igényel, és gyorsan és könnyen elfogyasztható. Ha megpróbálsz ömleszteni, igyál teljes tejet, és ha megpróbálsz lehullni a testzsírt, inni felesleges tejet. Ez lehetővé teszi, hogy beállítsa a kiegészítő bevitelt, hogy megfeleljen a céljainak. Ahhoz, hogy mindhárom világból a legjobbat kapja, keverje össze a tejsavót, a micelláris kazeint és a tejet. Beállíthatja az ízét, hogy megfeleljen a személyes vágyainak.

Edzés után

A gyógyulás utáni helyreállításhoz a legjobb, ha szénhidrátot kap a fehérjével. Dr. Antonio Mannien, az Advanced Research Institute kutatása azt mutatta, hogy a fehérje-tartalmú szénhidrátok nemcsak a gyógyulást, hanem az általános növekedést vagy anabolikus hatást is fokozzák. Ez az ideális alkalom arra, hogy szénhidrátokat szedjen anélkül, hogy aggódnának a zsírok hozzáadásával, mert a legtöbb fogyasztás közvetlenül a kimerült izomgikogén szintek helyreállításához vezet. Tehát egy banán vagy más gyümölcs hozzáadásával nemcsak élvezheti az anabolikus hatást, hanem az ízét is.