A legjobb futó nadrág a nők számára

A megfelelő futó nadrágok megszabadíthatják az edzésedet. A felkarol, a szűk övek és az elégtelen lefedettség megakadályozhatja, hogy hazavigyen a futáson, nem pedig a mérföldre a pályán, ahogy tervezte. A női testek különböznek egymástól, így nem minden futó rövidség mindenki számára – de a legjobb modelleknek nincsenek sajátos jellemzőik.

Belső bélés

A legjobb running rövidnadrág egy belső bélés, amely fehérneműként működik. Mentse el a fehérneműt az edzés után. Ezt a bélést abrazív anyagból kell készíteni, például a Collmax Alta Crepe vagy a TechniFine hálót. A bélés illeszkedik az arcába, így nem éri el a kellemetlen fogselyemességet, ahogy fut.

Cool Fit

Női rövidnadrágot keresnek, nem unisex modellek, mivel varrtak, hogy optimálisan illeszkedjenek a derék, a csípő és a comb között. A legjobb futó nadrág technikai anyagból készül, és viszonylag szorosan illeszkedik a testhez. Nem kell bõrfeszesnek lenniük, de a hosszú, keskeny nadrág nem ajánlott. Az extra anyag szél ellenállást eredményez, és dörzsölheti, ami csöpögést okozhat.

A hosszú és rövidebb

Az inseam hossza személyes preferencia kérdése. A bőkezűbb comboknál a nők inkább egy kicsit lefedettséget vehetnek igénybe a szerénység és a kényelem érdekében – a comb bőrének dörzsölése a combfej ellenében határozottan kellemetlen futást tesz lehetővé. A vékony pletykákkal rendelkező nők kedvelhetik a rövid távú szabadságot, különösen, ha rövid távolságokra vagy sprintekre indulnak.

Pocket Power

A legjobb rövidnadrágok kicsi, diszkrét zsebük lesz a kulcsra vagy a hitelkártyájára. Néhányan még egy zipzseb van a derék hátulján gél zacskó vagy kis MP3 lejátszó számára. Bár ezek a zsebek nem feltétlenül szükségesek, kényelmesek.