A legbiztonságosabb módja az arcszőrzet könnyítésére

Ha zavarba hozza az arcszőrzetet, de nem akarja borotválkozni, viaszt vagy lézeres eltávolítani, a fehérítés hatékony módja annak, hogy minimalizálja a haj megjelenését. Valójában a tároló által megvásárolt fehérítő készlet használata a legbiztonságosabb módja az arcszőrzet könnyítésére, mivel kifejezetten az arc finom bőrére van kifejlesztve. Győződjön meg róla, hogy gondosan kövesse a fehérítő készlet utasításait, hogy a lehető legjobb eredményt és kevésbé észrevehető arcszőrzetet biztosítsa.

Használjon egy kitűnő kozmetikai cég által készített arcbarnító készletet. Megtalálható a gyógyszertár szőrtelenítő részében, ahol számos gyártó közül választhat.

Spot-tesztelje a fehérítő készletet egy észrevétlen helyen, mielőtt az arcodra helyezi. Ez segít abban, hogy a fehérítő ne irritálja a bőrt, és ne okozzon allergiás reakciót. Az érzékenyebb bőrön a mellkas hátoldalán való teszt elég közel van a bőr érzékenységéhez, de nem fog mutatni, ha reakciója van.

Alkalmazzon kis mennyiségű vazelin a területet körülvevő területre, amelyet fehéríteni kíván. Ez biztosítja, hogy ne szúrja szükségtelenül a környező területeket, és csak a szükséges fehérítőt használja.

A fehérítőt egy kisméretű ecsettel, amely a készletben található. Ha a készlet nem jött ecsettel, egy régi, tiszta puha sörtehéjak használata jól működik. Ecsetelje a fehérítőt a legsötétebb haján, a haj növekedésének irányába – ügyelve arra, hogy teljesen fedje le a sötét arcszőrzeteket.

Várja meg az előírt időt, és gondosan figyelje az órát. Ha túl hosszú ideig hagyja a fehérítőt, akkor a haj túl könnyű, vagy akár vöröses narancs színű is lehet, vagy a bőr irritálódhat. Az idő leteltével öblítse le a fehérítőt meleg vízzel, hogy eltávolítsa.