2 perc sebességgel sétál a futópadon 30 percen keresztül a fogyáshoz?

A testsúlycsökkenés a legegyszerűbb, ha a kalóriabevitel csökkentése kombinálódik a testmozgással. Ezenkívül a testmozgás alapvető fontosságú a fogyás fenntartása során. A gyaloglás remek formája a gyakorlatnak, mert nemcsak kalóriát éget meg, hanem erősen tartja a csontokat. A futópadon történő futás során elveszítendő tömeg mennyisége számos tényezőtől függ. Általában minél nagyobb a séta intenzitása, annál több kalóriát égetnek meg.

A testsúlycsökkenéshez több kalóriát kell égetni, mint amennyit elfogyasztanak. Mivel az egyik font 3,500 kalóriával egyenlő, hetente egy-két fontot veszíthet, naponta 500-1000 kalóriát kell égetni gyakorlása révén. A napi 30 perces séta azonban nem ég el elég kalóriát, hogy hetente 1 fontot veszítsen. Az egészséges, alacsony kalóriatartalmú diéta hozzáadásával a testsúlycsökkentési tervhez hozzáadhatja a kalóriahiányt a gyaloglás és a kevesebb kalória fogyasztása között, így hatékonyabbá teszi a 30 perces sétát.

A séta intenzitási szintje meghatározza, hogy hány kalóriát éget és mennyi súlyt veszítesz. A munkamenet intenzitása a pulzusszám megadásával határozható meg. A cél az, hogy egy olyan cél-pulzuson belül maradjon, amelyet úgy számolnak ki, hogy levonja korát 220-ról. Ezután szaporodjon a válasz 60 százalékkal, majd 85 százalékkal, hogy megkapja a célzott pulzusszámát. Alacsonyabb intenzitással, például 60 százalékkal zsírosan zsírt éget az energia, a 80 százalékos séta több kalóriát éget, mondja az Amerikai Tanács a gyakorlatról. Mindkét intenzitás szintje súlycsökkenéshez vezethet, de az alacsonyabb intenzitású séta lassabb tömegvesztést eredményez, mint nagyobb intenzitással. Mivel mindenki másként reagál a különböző gyakorlatokra, a legjobb tennivaló a pulzusmérő viselése, amely nyomon követi a pulzusszámát és a kalóriák számát.

A futópadon járó kalóriák száma az aktuális súlytól is függ. A nehezebb egyének több kalóriát égetnek, mint a könnyebb egyének. Például egy 160 kilós ember, aki 2 kilométeres sebességgel gyalogol, körülbelül 91 kalóriát ég el egy 30 perces sétával, míg egy 240 kilós ember körülbelül 136 kalóriát éget. Ha mindkét személy növelte a sebességet a 3,5 mph-ra, akkor a kalória kiadások 138-ra és 207-re ugorhatnának. Ha a sebességet 2,8 km / h-ra csökkentették, a 160 fontos ember körülbelül 150 kalóriát éget, és a 240 fontos személy 180 kalóriát éget.

Mivel a 3500 kalória megegyezik egy fonttal, a 160 fontos embernek 23 percen át kell haladnia a 2,8 km / h sebességnél, és egy nap alatt el kell vesznie egy fontot, és a 240 fontos személynek körülbelül egy napig kell járnia körülbelül egy nap. Ebben az arányban évente körülbelül 12-15 fontot veszíthetsz, ha minden nap sétálsz. A kalóriafelhasználás növeléséhez emelje fel a futópadot, viseljen súlyozott mellényt vagy használja az intervallumot. Az intervallumos edzés magában foglalja a 30 perc nagyjából 2,8 km / h sebességnél történő sétálást, de ezután gyorsabb ütemben gyorsabb ütemben halad. Vannak olyan futópadok is, amelyek mozdulattal rendelkeznek, ami szintén növeli az égetett kalóriák számát. Azonban a séta használata során a súlyok használata nem ajánlott, mert a súlyok lengése váll-, nyak- és hátsérülésekhez vezethet.

Séta a súlycsökkenéshez

Figyelje az intenzitási szintet

Égő kalóriák járás közben

Egy Walking Solution